Nastavi na glavni sadržaj stranice

Novosti

 • Najavljujemo: 3. Smart Industry BrainStorm 2022
  U Zagrebu će se 26. i 27. listopada 2022. godine održati 3. Smart Industry BrainStorm 2022 pod motom “Pametne industrije transformiraju cijelo društvo”. Organizatori Konferencije su: ILBA – Poslovna akademija za vodstvo i inovacije, CroSI – Udruga za promociju pametnih industrija te INFODOM Grupa. Dok su suorganizatori: Sveučilište u Zagrebu – Ekonomski fakultet, Fakultet elektrotehnike […]
 • Pametni proizvodi kao ključ razvoja u drugom valu digitalne transformacije
  Današnje vrijeme nudi brojne izazove, ali i prilike digitalnog doba. Za većinu tih prilika došlo je vrijeme za realizaciju, a to će Današnje vrijeme nudi brojne izazove, ali i prilike digitalnog doba. Za većinu tih prilika došlo je vrijeme za realizaciju, a to će moći samo oni koji su spremni kompetencijama svojih timova i zaposlenika, […]
 • Pametnim industrijama do bolje iskoristivosti EU novca
  U zagrebačkom Bird inkubatoru predstavljena Udruga za promicanje pametnih industrija CroSI.
 • InfoDom nastavlja s inicijativom digitalne transformacije privatnog i javnog sektora
  U organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, Fakulteta elektrotehnike i računarstva – Inovacijski centar Nikola Tesla, ILBA-e – Poslovne akademije za vodstvo i inovacije te tvrtke InfoDom održana je četvrta po redu Brainstorm Digital transformation Conference 2021 (DTC 2021) konferencija koja je okupila meritorne stručnjake iz javnog i privatnog sektora […]
 • InfoDom iskoristio tešku poslovnu godinu za restrukturiranje i nove inovativne proizvode za rast profitabilnosti
  Tvrtka InfoDom prošlu je poslovnu godinu iskoristila za restrukturiranje, što je rezultiralo većom agilnosti na tržištu te plasmanu novih, inovativnih proizvoda kojima će ostvariti stabilan rast i povećanje profitabilnosti.Godinu je tvrtka završila sa istim brojem zaposlenika, njih 100, većom bazom korisnika s obzirom na širi portfelj rješenja i izvozne potencijale te s inovativnim projektima sufinanciranima […]
 • InfoDom s partnerima razvija centar kompetencija za osnaživanje prehrambene industrije ruralnih područja
  Rad Centra kompetencija (CEKOM) kojeg je inicirala tvrtka InfoDom, kao nositelj projekta, zajedno s partnerima, Zavodom za informatičku djelatnost Hrvatske (ZIH) i Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI) te Inovacijskim centrom Nikola Tesla, kao suradnikom na projektu, ulazi u sljedeću projektnu fazu u kojoj će osigurati besplatne licence OPG-ovima za razvoj njihovog digitalnog […]
 • InfoDom kreće u komercijalizaciju DEP platforme uz značajnu vlastitu investiciju
  DEP platforma u svojoj komercijalnoj fazi osiguravat će jednostavniju transformaciju poslovanja uz veću osjetljivost prema kupcima, kvalitetniju integraciju poslovnih procesa i povećanu poslovnu agilnost. Arhitektura platforme kroz četiri glavna sustava omogućavat će interaktivnu vezu prema krajnjim korisnicima i kupcima. Kontinuiranim prikupljanjem te analizom podataka o njihovim navikama i potrebama platforma kreira preporuke za unaprjeđenje proizvoda i usluga odnosno stvaranje novog proizvoda te preduvjete za inovacije.
 • InfoDom omogućio potpunu digitalizaciju interne dokumentacije i procesa javne nabave Grada Splita
  Grad Split postao je jedna od rijetkih jedinica lokalne samouprave u Hrvatskoj koja je digitalizirala sve aktivnosti gradskih službi u postupcima javne nabave. Time je osigurana veća transparentnost Grada u trošenju proračunskih sredstava, omogućeno znatno učinkovitije i svrsishodnije upravljanje proračunom te ostvarivanje znatnih ekonomskih i poslovnih efekata Grada.
 • Četiri asa za pobjedu u digitalnom dobu: eksperimentiranje, umjetna inteligencija, podaci i digitalni ekosustavi
  InfoDom je kao tehnološki partner podržao organizaciju Liderove Konferencije 4. industrijska revolucija, koja se održala 3. srpnja u hotelu Westin u Zagrebu.
 • Plaćanje „vinjeti“ u okviru eNautike primjenom sustava e-Pristojbe
  InfoDom realizirao punu primjenu prvog e2e (End-to-End) digitalnog servisa u Hrvatskoj: plaćanje „vinjeti“ u okviru eNautike primjenom sustava e-Pristojbe.
 • InfoDom razvio inovativnu platformu za digitalnu transformaciju – DEP
  Platforma je primarno namijenjena poslovnim subjektima u energetskom sektoru, koji tradicionalno kasne s digitalnom transformacijom i stoga smo se odlučili razviti platformu koja će ubrzati transformaciju poslovanja prema većoj osjetljivosti prema kupcima, kvalitetnijoj integraciji poslovnih procesa kao i postizanju agilnijeg poslovnog modela.
 • Imenovana nova Uprava InfoDoma Zagreb
  Članovi Uprave kompanije InfoDom Zagreb postala su trojica dugogodišnjih stručnjaka i zaposlenika koji su sudjelovali u svim važnim projektima i njezinom razvoju. Predsjednikom Uprave imenovan je Hrvoje Sagrak, a članovima Uprave Ivan Barbarić i Goran Marković.
 • InfoDom započeo s provedbom EU projekta CEKOM sufinanciran iz EFRR/ERDF
  Kao prijavitelj i nositelj projekta, zajedno s partnerima, Zavod za informatičku djelatnost Hrvatske i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu te Inovacijski centar Nikola Tesla kao suradnikom na projektu, ovim projektom ciljamo k stvaranju inkrementalnih i radikalnih inovacija nužnih za razvoj ruralnih područja koji su ključ razvoja gospodarstva.
 • InfoDom-ova inovacija iKNOWation na #EUvsVirus Pan-European Hackhaton-u
  DEP platforma u svojoj komercijalnoj fazi osiguravat će jednostavniju transformaciju poslovanja uz veću osjetljivost prema kupcima, kvalitetniju integraciju poslovnih procesa i povećanu poslovnu agilnost.
 • HUUP u suradnji s InfoDom Grupom krenula sa digitalizacijom procesa polaganja ispita za stjecanje IPMA certifikata
  Krenula je digitalizacija procesa polaganja ispita za stjecanje visoko vrijednog IPMA certifikata u području projektnog menadžmenta – i to sve iz vlastitog doma!
 • BrainStorm o pametnim industrijama u organizaciji InfoDom Grupe
  Zagreb, 25. veljače 2020. – InfoDom je, s ciljem sinkronizacije i koordinacije tri glavne skupine dionika primjene Smart Industry modela u RH, a ususret Konferenciji o digitalnoj transformaciji – DTC 2020, 25. veljače 2020. u hotelu Westin organizirao BrainStorm na temu „Smart Industry: Kako iskoristiti novu paradigmu za razvoj hrvatskog gospodarstva?“. Događaj je okupio 30-ak predstavnika […]
 • InfoDom razvio i implementirao dvije nove javne e-usluge: e-Nautika i e-Plovilo
  Hrvatska je razvila osam novih elektroničkih usluga dostupnih državljanima Europske Unije i Europskog gospodarskog prostora (EEA). Dvije od njih osam, e-Nautika i e-Plovilo, razvio je i implementirao InfoDom.
 • Potpisan ugovor o izradi strategije pametnog Grada Đakova
  Gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić u Maloj gradskoj vijećnici potpisao je ugovor o izradi Strategije razvoja pametnog Grada Đakova za period od pet godina.
 • Primjena blockchaina i umjetne inteligencije za zaštitu kritičnih infrastruktura
  Konferencija je okupila preko 130 stručnjaka različitih profila i znanja iz Jugoistočne Europe koji su, kroz radove izlagača i panel diskusije, mogli čuti relevantna iskustva i najbolje prakse u korištenju suvremenih rješenja primjenjivih u području funkcionalnosti kritičnih infrastruktura.
 • Konferencija Pametni gradovi – Gradovi budućnosti 2019
  Održana je peta po redu Konferencija Pametni gradovi – Gradovi budućnosti 2019, na kojoj je poseban gost bio potpredsjednik Europske komisije i povjerenik za radna mjesta, rast, ulaganja i konkurentnost Jyrki Katainen.
 • CUC 2019: predstavljena InfoDomova rješenja u informatizaciji poslovanja škola
  U suradnji s kolegama iz CARNET-a, naši Kristina Kapitarić i Marko Lovrić održali su radionicu na temu informatizacije poslovanja škola kroz SIGMA sustav, cilj koje je bio predstaviti novu verziju SIGMA sustava baziranu na Odoo v12 i smjer budućeg razvoja, te u stvarnom radu sustava prikazati osnovne koristi u odnosu na trenutnu verziju aplikacije SIGMA, koja je bazirana na OpenERP v6. Naglasak je stavljen na dodanu vrijednost koja se ostvaruje u odnosu na trenutnu evidenciju nenastavnih poslovnih procesa u školama.
 • Konferencija CECIIS 2019 – InfoDom zlatni sponzor
  Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, od 02. do 04. listopada trajala je jubilarna 30. međunarodna znanstvena konferencija CECIIS – Central European Conference on Information and Intelligent Systems.
 • Konferencija Dan velikih planova – Prilike i opasnosti za 2020.
  11. međunarodna Liderova konferencija Dan velikih planova u zagrebačkom hotelu Westin okupila je 450 sudionika, predvodnika javnog i privatnog sektora u Hrvatskoj.
 • 1. InfoDom Para Taekwondo Open -Zagreb 2019
  U organizaciji “Taekwondo kluba osoba s invaliditetom Kukkiwon Zagreb”, prošlog vikenda, 14.09.2019. u Zagrebu je održan “1. InfoDom Para Taekwondo Open” kriterijsko bodovno natjecanje Hrvatskog para taekwondo saveza i Hrvatskog paraolimpijskog odbora za odlazak na europsko prvenstvo u Bariju 31.10. 2019. godine. Na natjecanju je sudjelovalo deset klubova iz Hrvatske te Slovački nacionalni tim, ukupno […]
 • Filip Tončić iz InfoDom-a u panel raspravi na temu Upravljanje financijskim tokovima sukladno sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru
  Opatija, 23. i 24. svibnja 2019. – Dvodnevna međunarodna konferencija o javnoj nabavi Razmjena iskustava o ključnim izazovima u praksi javne nabave u organizaciji PJR-a. Pozdravne govore su održali visoki dužnosnici koji su pozdravili sve prisutne te iznijeli svoje vizije javne nabave u Hrvatskoj. Državna tajnica iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Nataša Mikuš Žigman u pozdravnom govoru je iznijela niz pozitivnih utjecaja javne nabave na […]
 • MIPRO 2019 – InfoDom srebrni sponzor
  U Opatiji se u razdoblju od 20.-24. svibnja održao 42. po redu MIPRO 2019 godine na kojem je tvrtka InfoDom d.o.o. srebrni sponzor.
 • Sabol InfoDomu prodao tvrtku Računi.hr
  Riječ je o prvoj tvrtki koja je ponudila uslugu e-računa u Hrvatskoj, i to još prije devet godina. Kupac je zagrebačka InfoDom grupa, članica CISEx-a i jedna od 50 najvećih softverskih kompanija u Hrvatskoj.
 • InfoDom Sarajevo održao tematsku radionicu sa predstavnicima svih upravnih nivoa iz Federacije BiH
  U sklopu projekta „Unapređenje informacionog sistema u Agenciji za državnu službu Federacije BiH, Agenciji za državnu upravu Republike Srpske i Pododjeljenju za ljudske resurse Brčko distrikta BiH“, u Swissotelu u Sarajevu održao tematsku radionicu sa predstavnicima svih upravnih nivoa iz Federacije BiH.
 • Održana radionica „Digitalna transformacija kao poluga povećanja konkurentnosti i izvoza“
  U Hotelu Panorama održana je radionica „Digitalna transformacija kao poluga povećanja konkurentnosti i izvoza“ u suradnji tri fakulteta (FER, EFZG i FOI), a u organizaciji InfoDom Grupe, Ustanove za obrazovanje odraslih – ILBA i udruge Hrvatski izvoznici.