Nastavi na glavni sadržaj stranice

Pokretačka snaga vašeg budućeg razvoja

Razvojne strategije vođene inovacijama postavljaju obrazovne zahtjeve i važan su činitelj stjecanja i poboljšanja inovativnih sposobnosti i sposobnosti zaposlenika. Kao jedna od važnih razina na kojoj se učenjem integriraju različita znanja i sustavi vrijednosti, u InfoDomu, uz tradicionalne oblike edukacija, pružamo sustav znanja koji uključuje opći razvoj sposobnosti i povećanje profesionalnih kompetencija. Upravo je poduzetnička kompetencija presudna za uspjeh koji će osigurati prepoznavanje prilika i njihovu cjelovitu realizaciju kao i razvoj potrebnih resursa.

Osim razvoja informacijskih sustava za poslovanje, u InfoDomu pružamo opsežne programe edukacije zaposlenicima koji upravljaju informatičko komunikacijskim tehnologijama. Ukorak s najnovijim tehnikama, teorijama i trendovima naš tim stručnjaka pruža usluge edukacije svima koji žele biti prvi u usvajanju novih znanja i kvalifikacija.

Želite li učiti, kontaktirajte nas za ponudu osmišljenu prema vašim zahtjevima.

Započnimo!

Naši stručnjaci predložit će vam optimalno rješenje.

Partnerski program i certifikacija

Pozivamo tvrtke zainteresirane za implementaciju i održavanje InfoDomovih rješenja da pristupe certifikaciji za daljnji razvoj i nadogradnju naših aplikacija. Proširite portfelj i povećajte kvalitetu usluga koje nudite svojim klijentima povezivanjem s vodećom tvrtkom u pružanju usluga za strategijsko upravljanje, transformaciju poslovanja i integraciju IT rješenja temeljem upravljanja poslovnim procesima, znanjem te programima i projektima.

Saznajte više