Nastavi na glavni sadržaj stranice

Stvaramo društvo digitalnih potencijala

Poslovni fokus

Vodeći smo ponuđač fleksibilnih digitalnih platformi za javni i privatni sektor. Osiguravamo postizanje poslovne izvrsnosti i ekonomske održivosti temeljene na najboljim svjetskim i domaćim standardima. S više od dva desetljeća iskustva, mrežom vodećih ICT partnera, s odjelom razvoja vlastitih rješenja osiguravamo ključne kompetencije za buduća tržišna kretanja: produktivnost, fleksibilnost, prilagodljivost i organizacijsku svijest. Dio smo INFODOM Grupe i s uredima u pet europskih zemalja pokrećemo promjene temeljene na inovacijama i znanju.

Misija

Surađivati u realizaciji vaše vizije razvoja i biti motor za ubrzanu digitalnu transformaciju javne uprave i gospodarstva.

Organizacijska kultura

Naše vrijednosti temelje se na izvrsnosti, znanju i iskustvu. Identificiramo ih kroz sposobnosti zaposlenika kao certificiranih stručnjaka da realiziraju poslovne procese orijentirane na efikasnost, učenje i inovacije, te na virtualnim organizacijama specijalističkih timova vođenih svjetskim metodologijama kojima se osigurava naša kontinuirana uspješnost.

“Tijekom gotovo 30 godina postojanja razvili smo niz proizvoda i usluga temeljenih na svjetskim izvorima znanja i referentnim europskim modelima i standardima. Sinergijom znanja stvorili smo model razvoja digitaliziranog svijeta i dalje nastavljamo biti aktivni dionik izgradnje inovativnog digitalnog društva.”
prof. dr. sc. Slavko Vidović, osnivač InfoDoma

INFODOM grupa

INFODOM Grupu čini četrnaest međusobno povezanih poduzeća osnovanih u Hrvatskoj i inozemstvu putem kojih se sustavno radi na ostvarenju misije INFODOM Grupe – IDG: surađivati u realizaciji vaše vizije razvoja i biti pokretač za digitalnu transformaciju javne uprave i gospodarstva.

SAZNAJTE VIŠE