Nastavi na glavni sadržaj stranice

Partnerski program

Pomorske aplikacije

Način stjecanja certifikata za daljnji razvoj i nadogradnju aplikacija iz područja pomorskog prometa

Za stjecanje certifikata za daljnji razvoj i nadogradnju određene aplikacije iz područja pomorskog prometa: „Upisnik brodova, Tehnički pregledi i baždarenje, Stavljanje na tržište rekreacijskih plovila, eNautika, Evidencija dolaska i boravka stranih jahti i brodica, Nadzor charter djelatnosti, Evidencija prelaska državne granice, Sustav za naplatu naknada utvrđenih pomorskim propisima (eBilling), Pomorske nezgode, Dnevnik prijema informacija (izvanredni događaji), Ekspertni sustav pomorskih ispita i Upisnik koncesija na pomorskom dobru“, potrebno je uspješno završiti tečaj za pojedinu aplikaciju koji organizira InfoDom d.o.o. Zagreb.

Tečajevi se održavaju u prostorijama InfoDom d.o.o. Zagreb, Andrije Žaje 61/1 u Zagrebu u trajanju od 8 dana po 3 sata (ukupno 24 sata). Uspješnim završetkom tečaja stječete certifikat za određenu aplikaciju. Uspješnim polaganjem svih navedenih tečajeva moguće je dobiti svih šest (6) certifikata.

Tečaj se održava po upitu polaznika kada se za tečaj prijavi najmanje pet (5) polaznika, a organizirat će se u osam (8) uzastopnih radnih dana od dogovorenog početka tečaja u popodnevnim/večernjim satima (17:00 – 20:00 sati).

Cijena jednog tečaja je 9.880,00 kuna po polazniku i uključuje pohađanje tečaja, polaganje ispita i izdavanje certifikata.

Prijava polaznika za tečaj obavlja se slanjem prijave na e-mail adresu: prodaja@infodom.hr, nakon čega će kandidatima e-mailom biti dostavljene potrebne informacije.