Nastavi na glavni sadržaj stranice

INFODOM Grupa

INFODOM Grupu čini četrnaest međusobno povezanih poduzeća osnovanih u Hrvatskoj i inozemstvu putem kojih se sustavno radi na ostvarenju misije INFODOM Grupe – IDG: surađivati u realizaciji vaše vizije razvoja i biti motor za digitalnu transformaciju javne uprave i gospodarstva.
 
Osnovan 1993. godine, InfoDom d.o.o. jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u području poslovnog upravljanja, konzalting usluga, reinženjeringa poslovnih procesa i upravljanja projektima, dizajna, razvoja i primjene informacijskih sustava, u skladu sa smjernicama suvremenog poslovanja, pravilima sustava kvalitete, zakonima Republike Hrvatske i najnovijim europskim standardima.
 
Računi.hr d.o.o. tvrtka je iza koje je IT platforma e-računi koja omogućuje digitalno zaprimanje, plaćanje i arhiviranje računa. Računi.hr postali su dio INFODOM Grupe početkom 2019. godine, u isto vrijeme kada je preuzeta i platforma Sviračuni.hr čime je grupacija pokazala namjeru intenzivnijeg razvoja sustava koji će omogućiti integraciju usluga za sve tipove računa na jednom mjestu.
 
INFODOM Grupa je aktivna i u edukacijskom segmentu putem Ustanove za obrazovanje odraslih ILBA. ILBA, u skladu s potrebama tržišta i interesima klijenata, organizira stručne (i tailor-made) edukacije, ciljane seminare, stručne skupove i konferencije. Posebno se ističu Konferencije o poslovnim procesima i upravljanju znanjem – BPC i Konferencije o digitalnoj transformaciji – DTC.
Prepoznajući važnost pisane riječi i potrebe za širenjem znanja o novostima u svijetu IKT među poslovnom zajednicom, InfoDom kvartalno izdaje i stručni časopis  Infotrend, u tiskanom i elektroničkom obliku.
 
Osim u Hrvatskoj, INFODOM Grupa je direktno prisutna i na stranim tržištima, putem vlastitih tvrtki u Bosni i Hercegovini (InfoDom Sarajevo d.o.o. i Teledom d.o.o. Mostar), Srbiji (InfoDom SEE d.o.o.) i Ujedinjenom Kraljevstvu (InfoDom WE Ltd.).