Press

Radionica „Digitalna transformacija kao poluga povećanja konkurentnosti i izvoza“

Održat će se 24. siječnja 2019. godine od 10 do 14 sati u Hotelu Panorama. 


 
Pozivamo Vas na radionicu „Digitalna transformacija kao poluga povećanja konkurentnosti i izvoza“ koja će se održati 24. siječnja 2019. godine od 10 do 14 sati u Hotelu Panorama.
Dobra je to prilika da uskladimo aktualne teme i otvorena pitanja iz područja digitalne transformacije, a očekujemo i značajne sudionike iz udruge izvoznika te će biti i prilike za uspostavu dobrih poslovnih kontakata a potencijalno i dogovaranja novih projekata. 

Digitalna transformacija – moć ključnih koraka 

Sigurni smo da više nikoga ne treba uvjeravati da je digitalna transformacija najbolji način osiguranja veće konkurentnosti i održivosti. No, što treba napraviti, koji nas izazovi pri tome očekuju, tko i što nam pri tome može pomoći – odgovore pronađite na ovoj suvremeno pripremljenoj, interaktivnoj i multimedijalnoj radionici. 

Radionica je namijenjena izvozno orijentiranim poduzećima i osobama koje sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka, budućim Digital Transformation Officer-ima te svima onima koji su zaduženi za osmišljavanje novih proizvoda. 

Cilj radionice je pomoći polaznicima da identificiraju vlastite kompetitivne prednosti i spoznaju načine kako ih koristiti. Radionica će ponuditi i konkretne okvire za lakše pokretanje i provođenje digitalne transformacije, ovisno o veličini poduzeća. 

Nakon radionice, polaznici će bolje razumjeti kako odabrati pristup digitalnoj transformaciji koji će najbolje odgovarati njihovim specifičnostima i steći samopouzdanje za povlačenje prvih poteza i ubrzanje digitalne transformacije. 

Više o radionici pronađite ovdje.