Press

11. Tjedan cjeloživotnog učenja

Povodom Tjedna cjeloživotnog učenja, Ustanova za obrazovanje odraslih – ILBA organizira niz događanja.

Glavni događaj je Dan otvorenih vrata – ILBA u petak, 6. listopada, kada će se između 10 i 14 sati za sve prisutne predstaviti nova inicijativa Smart Education & Smart Learning te najzanimljiviji edukacijski sadržaji Ustanove. Dio sadržaja će se prenositi uživo putem ILBA Youtube kanala.

U utorak, 3. listopada u 12 sati, ILBA organizira stručni okrugli stol na temu Suvremene tehnologije u cjeloživotnom učenju, uz sudjelovanje stručnjaka iz tzv. 5-Helix okruženja: javnog sektora, znanosti i sveučilišta, tehnoloških kompanija, naših najnaprednijih kompanija u upravljanju znanjem, inovacijama i učenjem te medija.

U novom broju časopisa Open InfoTrend ILBA predstavlja 5 članaka na ukupno 20 stranica na temu cjeloživotnog učenja različitih autora, od profesora sa sveučilišta do uglednih eksperata iz prakse.

Kako ILBA posluje u sastavu InfoDom Grupe, 4. listopada za stotinjak zaposlenika svih tvrtki u toj poslovnoj grupaciji organiziran je poseban Dan otvorenih vrata sa specijaliziranim edukacijskim sadržajima iz područja Informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

www.ilba.eu


Zanimljive poveznice:
 
http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/
http://www.asoo.hr/
https://mzo.hr/
https://ec.europa.eu/epale/hr/%C5%A1-je-epale