Press

InfoDom Grupa organizira okrugli stol na INFOFEST-u u Budvi


InfoDom Grupa ove godine sudjeluje na XXIII Festivalu informatičkih dostignuća (INFOFEST) koji se tradicionalno održava u Budvi od 25.septembra – 1.oktobra 2016. godine.
 
Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije u suradnji sa InfoDom Grupom u okviru ovogodišnjeg INFOFEST-a organizira okrugli stol na temu: “Digitalna transformacija industrija i izgradnja digitalnih poduzeća” koji će se održati u petak, 30. rujna, u 12:30 sati, u Staklenoj dvorani hotela “Avala&Villas”, u Budvi.

U uvodnom dijelu govorit će Slavko Vidović (InfoDom), Sandra Veličković (Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije), Božo Krstajić (Elektrotehnički fakultet, UCG), Dijana Kovačević (Ekonomski fakultet, UCG), Nenad Vraneš (Čikom), Mihailo Gluščević (EPCG) i  predstavnik M:tel-a.

Na okruglom stolu biti će riječi o digitalnoj transformaciji privrede i ciljevima zacrtanim Strategijom informacionog društva do 2020. godine, kao i o preporukama Svjetskog ekonomskog foruma i EU za digitalnu transformaciju industrija.

Više informacija na www.infofest.com