O nama

InfoDom Grupa

INFODOM Grupu čini četrnaest međusobno povezanih poduzeća osnovanih u Hrvatskoj i inozemstvu putem kojih se sustavno radi na ostvarenju misije INFODOM Grupe – IDG: surađivati u realizaciji Vaše vizije razvoja i biti motor za digitalnu transformaciju javne uprave i gospodarstva.
 
Osnovan 1993., InfoDom d.o.o. je jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na području poslovnog upravljanja konzalting usluga, reinženjering poslovnih procesa i upravljanja projektima te u području dizajna, razvoja i primjene informacijskih sustava, a sve u skladu sa smjernicama suvremenog poslovanja, pravilima sustava kvalitete, zakonima Republike Hrvatske i najnovijim europskim standardima
 
Sastavni dio InfoDom Grupe je i tvrtka TELEDOM d.o.o. specijalizirana za telekomunikacijski i informatički konzalting.  Tvrtka je usmjerena na pružanje usluga elektroničkog poslovanja i uvođenje elektroničkog računa za pravne i fizičke osobe primjenom naprednih informatičkih i telekomunikacijskih tehnologija.
 
Dio InfoDom Grupe je i tvrtka ESSPERTA d.o.o. s proizvodom Performa 365 za podršku upravljanju promjenama za digitalnu transformaciju te za upravljanje znanjem unutar kompanija. Tvrtka je specijalizirana za savjetodavne usluge i razvoj softverskih proizvoda u području organizacijskog učenja te upravljanja znanjem (KM).
 
Računi.hr d.o.o. tvrtka je iza koje stoji IT platforma e-računi koja omogućuje digitalno zaprimanje, plaćanje i arhiviranje računa. Računi.hr postali su dio InfoDom Grupe početkom 2019. godine, u isto vrijeme kada je preuzeta i platforma Sviračuni.hr čime je grupacija pokazala namjeru intenzivnijeg razvoja sustava koji će omogućiti integraciju usluga za sve tipove računa na jednom mjestu.
 
InfoDom Grupa je aktivna i u edukacijskom segmentu putem Ustanove za obrazovanje odraslih ILBA. ILBA, u skladu s potrebama tržišta i interesima klijenata, organizira stručne (i tailor-made) edukacije, ciljane seminare, stručne skupove i konferencije. Posebno se ističu Konferencije o poslovnim procesima i upravljanju znanjem - BPC te Konferencije o digitalnoj transformaciji - DTC.
Prepoznajući važnost pisane riječi i potrebe za širenjem znanja o novostima u svijetu IKT među poslovnom zajednicom, InfoDom kvartalo izdaje i stručni časopis  Infotrend, u tisaknom i elektronskom obliku.
 
Osim u Hrvatskoj, InfoDom Grupa je direktno prisutna i na stranim tržištima, putem vlastitih tvrtki u Bosni i Hercegovini (InfoDom Sarajevo d.o.o. i Teledom d.o.o. Mostar), Srbiji (InfoDom SEE d.o.o.) i Ujedinjenom Kraljevstvu (InfoDom WE Ltd.).