Press

Društvene mreže i posebno izdanje časopisa Open InfoTrend

ILBA Akademija je, u sklopu svoje strategije širenja komunikacijskih kanala, pokrenula nekoliko interesnih grupa na društvenim mrežama, prvenstveno -u. Cilj je kontinuirana interakcija s velikim brojem ljudi koji su pokazali zanimanje za upravljanje poslovnim procesima (BPM – Main Road to Business Excellence) i e-Learning (e-Learning – Keep in Touch).
 

Posebno veliki odziv ostvaren je u grupi posvećenoj e-Learningu, gdje se u 10-tak dana od pokretanja grupe uključilo preko 180 članova, dobrim dijelom iz Hrvatske, zemalja regije ali i UK, SAD i drugih. Veliki broj objavljenih članaka, lajkova, komentara i proslijeđenih objava pokazuje da je pokretanje ove grupe bio pun pogodak. Dodatni zamah radu ove grupe je dala najava Podravkine Konferencije „Znanje u fokusu 2015“, gdje je ILBA Akademija zlatni sponzor. Konferencija će se održati u Koprivnici 12. lipnja 2015. godine, a nekoliko dana prije toga izlazi posebno, bogato opremljeno izdanje časopisa Open InfoTrend, posvećeno upravo znanju, učenju, inovacijama i e-Learningu.

ILBA Akademija na ovaj način kombinira klasične seminare, stručne skupove (konferencije i okrugle stolove), časopis i aktivno prisustvo na društvenim mrežama, kako bi njenih 12 programa bili što dostupniji velikom broju zainteresiranih.