Press

InfoDom na Microsoft NetWork konferenciji u Neumu, BiH

Na Microsoft NetWork konferenciji u Neumu, BiH koja je započela 27. travnja 2015. godine, Darko Gulija iz tvrtke InfoDom, predstavnik Hrvatske u EU Višedioničkom forumu za e-Račun održao je predavanje na temu „Elektroničke nabave: EU regulativa i prakse u zemljama SEE“.
Ova je tema izazvala veliko zanimanje, koliko zbog samog značaja i udjela javne nabave u ukupnom bruto proizvodu zemalja SEE, toliko i zbog novih EU direktiva koje otvaraju veliki prostor za povećanje konkurentnosti upravo malih i srednjih tvrtki na domaćem i stranom tržištu.  Osim novih poslovnih modela, prikazana su i konkretna rješenja razvijena i implementirana u više zemalja okruženja. Prikazana su rješenja za: središnji portal javne nabave pripremljen za  e-Tendering i e-Dražbe, centralnu, objedinjenu javnu nabavu, pojedinačne javne naručitelje, kao i ponuditelje u sustavu javne nabave.

Članica InfoDom Grupe, tvrtka InfoDom Sarajevo sudjeluje na konferenciji kao srebrni sponzor. Najveći broj poslovnih rješenja koja InfoDom nudi razvijena su upravo na Microsoft tehnologijama, a uz to InfoDom Sarajevo ima iza sebe uspješne implementacije Microsoft Dynamics NAV. Uz poslovne ekspertize na području javne nabave, inspekcijskih poslova, elektroničkog poslovanja, regionalnog razvoja, telekomunikacija i energetike, InfoDom je jedna od rijetkih tvrtki koja može ponuditi cjelokupno rješenje po načelu „ključ u ruke“, od strategije, standardizacije poslovnih procesa, projektiranja, razvoja, implementacije i integracije do praćenja rada i upravljanja promjenama.