Press

InfoDom jača fokus na izvozna tržišta

 
InfoDom transformira prodaju pridruživanjem novog direktora prodaje i marketinga g. Lore Čurkovića, a g. Hrvoje Sagrak vodit će prodaju izvoznih programa. Ovim preustrojem, InfoDom dodatno jača svoje prodajne kapacitete uz naglašen fokus, pored domaćeg i na izvozna tržišta.
Lora Čurković je radio na odgovornim pozicijama u velikim hrvatskim IT integratorima: IBM Hrvatska, Oracle Hrvatska, Combis, Infosistem i Sedam IT.
Dolaskom g. Čurkovića i ustrojem nove izvršne dužnosti prodaje za izvozne programe koje vodi g. Sagrak, InfoDom je potvrdio svoju poziciju jednog od vodećih isporučitelja kompleksnih rješenja u SE Europe.
 
Povodom imenovanja g. Čurković je istaknuo: “Veselim se dolasku u svoj novi tim i nadam se da ću svojim znanjem i iskustvom doprinijeti da InfoDom ojača svoju tržišnu poziciju te nastavi svoj put uspjeha s osmjehom na licu, kako kod svojih ljudi tako i kod svojih korisnika.“
 
„Vjerujem kako će osnaženi prodajnim tim, svojim znanjima, iskustvom i energijom doprinijeti  našem poslovnom rastu, te da ovako postavljamo temelje za  još bolje i kvalitetnije poslovne rezultate.“, naglasio je prof dr.sc. Slavko Vidović.