Tehnologije

ARIS – Software AG

 

 

InfoDom je Value Added Reseller (VAR) partner Software AG-a za ARIS platformu, vodeću svjetsku platformu za upravljanje poslovnim procesima. ARIS platforma vrlo je značajan proizvod Software AG-a (velika svjetska kompanija koja je kupila tvrku IDS Scheer i Aris platformu objedinio u svoju paletu proizvoda).

Aris tvrtkama nudi integrirani i potpuni portfelj za strategiju, dizajn, implementaciju i kontrolu poslovnih procesa. Strateški partneri i suradnici SAP, Oracle, Fujitsu-Siemens, Microsoft, IBM i BEA ističu ARIS kao globalni standard za softverske konfiguracije utemeljene na poslovnim procesima. Na hrvatskom je tržištu ARIS platforma postala standard za upravljanje poslovnim procesima. InfoDom svojim proizvodima i uslugama omogućava korisnicima povećanje efikasnosti poslovanja, a kroz inovacije procesa i povećanje konkurentnosti.

InfoDomov fokus je poslovna suradnja u izgradnji tvrtke znanja, te integracija poslovanja preko triju platformi: KM (Knowledge Management) platforme za upravljanje znanjem, BPM (Business Process Management) platforme za upravljanje poslovnim procesima i ESB (Enterprise Service Bus) informacijske platforme.

Partnerstvo Software AG-a i InfoDoma omogućava još veću dostupnost novih znanja i poboljšanje upravljanja poslovnim procesima za sve postojeće klijente i potencijalne korisnike, te je time ojačana ponuda, vrijednost i kvaliteta usluga integracije svim korisnicima.