Press

Vidi Awards dodijelio zlatnim dobitnicima vouchere ILBA akademije

VIDI AWARDS

Dodijeljeni nagradni ILBA voucheri za besplatnu edukaciju u sklopu Vidi Awards 2010. U hotelu Regent Esplanade u četvrtak, 16. prosinca 2010., održana je svečana dodjela Vidi Awards nagrada u organizaciji medijske kuće VIDI.

U okviru Vidi Awardsa 2010, InfoDom Grupa zlatnim je dobitnicima dodijelila i nagradne  vouchere za besplatnu edukaciju po izboru dobitnika iz palete seminara ILBA akademije.

Svečana dodjela Vidi nagrada redovito je događaj koji zainteresira hrvatsku javnost u najširem smislu riječi i rado je posjećena od strane vodećih gospodarstvenika, web industrije, akademske zajednice, estradne i sportske elite, novinara i urednika vodećih hrvatskih i regionalnih medija te najviših državnih dužnosnika.

Što Hrvatska može, odnosno mora unijeti u EU osim maslina i prirodnih resursa - 20 godina web-a - pogled u budućnost' – bio je naziv panel diskusije koju je s ključnim ljudima hrvatskog ICT-a vodio televizijski voditelj Mislav Bago, a u kojem je sudjelovao i prof.dr.sc. Slavko Vidović, direktor InfoDom Grupe. On je, između ostalog, istaknuo i važnost projekata javne e-Uprave koji omogućuju povećanu efikasnost u pružanju usluga građanima te kako će se novim zahtjevima tržišta i izazovima koje donosi 2011. moći prilagoditi samo tvrtke koje će imati viziju, znanja i kompetencije.