Press

Nexe Grupa prepoznala kvalitetu SRMA platforme

 NEXE GRUPA I INFODOM UGOVORILI IZGRADNJU SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE
        INOVACIJAMA, ZNANJEM, SLOŽENIM PROGRAMIMA I PROJEKTIMA   

InfoDom Grupa i Nexe Grupa, jedan od vodećih proizvođača građevinskog materijala u regiji, dogovorili su suradnju kroz implementaciju SRMA platforme, koja je objavljena neposredno prije nacionalne nagrade za inovacije VIDI Awards 2010, održane 16. Prosinca 2010. u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade.
 
SRMA - platforma za upravljanje inovacijama, znanjem, složenim programima i projektima, Nexe Grupi će pomoći u objedinjavanju i sistematiziranju znanja po granama industrije u kojima je prisutna kroz centre izvrsnosti, standardiziranju procesa, te povećanju efikasnosti i kvalitete izvršenja velikih investicijskih projekata. Razvoj SRMA platforme kreditiran je sredstvima iz programa RAZUM, Poslovno – inovacijskog centra Hrvatske BICRO, agencije Vlade Republike Hrvatske za provedbu programa potpore tehnologijskom razvoju.
 
Usluga implementacije SRMA platforme u poslovanje Nexe Grupe bit će pružena kroz ASP infrastrukturu InfoDom Grupe, kako bi se Nexe Grupa mogla u potpunosti orijentirati na osnovno poslovanje, a ne na potporne aktivnosti, zadržavajući pri tome najvišu razinu sigurnosti, pouzdanosti i kvalitete usluge. InfoDomova ASP infrastruktura organizirana je po najvišim svjetskim standardima sigurnosti, što je potvrđeno i certifikatom ISO 27001, te klijentima osigurava dostupnost najnovije tehnologije 24 sada dnevno, sedam dana tjedno.