Proizvodi i usluge

e-BAP platforma


e-BAP je jedinstveni, integrirani sustav i modularna informacijska platforma za upravljanje poslovnim procesima, poslovnim sadržajem i poslovnom dokumentacijom unutar poslovne organizacije ili tijela javnog sektora. Namijena platforme je uspostava učinkovitog elektroničkog poslovanja unutar cijele organizacije, te efikasne komunikacije s vanjskim poslovnim subjektima, kupcima, građanima i poslovnim partnerima.

Platforma  je temeljena na web tehnologijama i može biti korištena od strane organizacije svih veličina, broja zaposlenika ili lokacija. Razvijena je u Java programskom jeziku korištenjem IBM tehnologija:

• IBM WebSphere Application Server – okruženje koje pruža siguran i pouzdan sustav za naseljavanje (deployment) aplikacija.
• IBM Production Imaging Edition (PIE) – skeniranje (IBM DataCap), spremanje i upravljanje dokumentima  (IBM FileNet) kako bi se poboljšala učinkovitost i fleksibilnost.

Može biti instalirana kod korisnika (on-site) ili kao SaaS rješenje u oblaku.

Osnovna svrha sustava je uspostava jedinstvene platforme za učinkovito upravljanje suvremenim elektroničkim poslovanjem u tijelima javnog sektora, odnosno srednjim i velikim organizacijama, kroz povezivanje sadržaja, službene dokumentacije, poslovnih registara i poslovnihprocesa s pripadajućim poslovnim događajima.

e-BAP se temelji na jezgri koja integrira standardne funkcije organizacije koristeći pri tome suvremene tehnologije poput digitalnog potpisa, elektroničke isprave, web servisa.
 
S e-BAP-om je ujedno omogućena i automatska elektronička razmjena i otprema dokumenata s integracijom e-pošte kao službene pošte prema vanjskim subjektima, građanima, odnosno kupcima i dobavljačima i drugim zainteresiranim stranama.
 
Brošuru e-BAP platforme preuzmite ovdje.