Press

InfoDom na Document Management Areni

 
Treća konferencija o upravljanju dokumentima Document Management Arena 2009 održala se 21. svibnja u Zagrebu u prostorijama APIS IT-a u zagrebačkom naselju Prečko. Konferencija je nastojala ukazati na važnost upravljanja dokumentima budući da i odrednice EU primoravaju pravne subjekte da na kvalitetan i transparentan način upravljaju svim dokumentima i da iste na određene način procesiraju i arhiviraju (od e-mailova do ugovora). 
Kao jedna od vodećih tvrtki na području DMS-a i srodnih rješenja, InfoDom je prezentirao svoje uspješne primjere iz prakse. Primjerice, implementacija InfoDomovog sustava za učinkovitije upravljanje dokumentima iBASS standardizacijom i automatizacijom administrativnih poslovnih aktivnosti rezultira smanjenjem troškova i omogućuje postizanje većeg volumena kvalitetnijih isporuka sa istim resursima. Ovaj sustav ubrzava proces odlučivanja iniciran poslovnim događanjima, usklađuje poslovne procese s regulativama te smanjuje razdoblje naplate kao i fiksne troškove poslovnih procesa.
Prezentaciju "Integracija DMS, RMS i BPMS za e-poslovanje: e-GOP platforma" održao je prof. dr. Slavko Vidović i Darko Gulija dok su Boris Blumenschein i Tajana Repulec govorili o „Radnom okviru za uvođenje e-poslovanja u tijelima državne uprave - Implementacija e-GOP u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog  razvoja i Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva“