Press

InfoDom zlatni sponzor dolaska Praveena Gupte

 
Praveen Gupta autor je Six Sigma Business Scorecard metodologije, nositelj Six Sigma majstorskog crnog pojasa i autor brojnih knjiga o unaprijeđenju poslovnih procesa korištenjem Six Sigma metodologije (smanjivanje gubitaka i poboljšanje kvalitete, troškova i izvedbe po jedinici vremena za bilo koji posao). Urednik je publikacije “International Journal of Innovation Science”, autor je koncepta “Mreža poslovnih inovacija”, te autor knjige “Business Innovation in the 21sat century" iz 2007. godine kojom objašnjava da se inovacije u izvrsnim kompanijama ne događaju slučajno, već su rezultat organizacijske kulture i pažljivo dizajniranih poslovnih procesa orijentiranih k stalnom unapređenju proizvoda i usluga prema kupcima.
Kako su inovacije u razvoju proizvoda i usluga te unaprjeđenje poslovnih procesa u postizanju poslovne izvrsnosti u InfoDomovu fokusu, imali smo priliku njegovim dolaskom u Zagreb iz prve ruke saznati najmodernije radne okvire za upravljanje poslovnim inovacijama.
Predavanje je održao i prof.dr.sc. Slavko Vidović, direktor InfoDoma, na temu: Učenjem od kupca do inovacija i povećanja profita: SRMA platforma.
Guptovo predavanje održano je u Sheratonu 13. Studenog, a Infodom ga je podržao u formi zlatnog sponzora.