Press

Prezentacija InfoDomovog sustava SRMA na IBM forumu

Integrirano upravljanje znanjem, upravljanje procesima i upravljanje programima temeljeno na IBM tehnološkoj platformi bio je naziv predavanja koje je InfoDomov izvršni direktor Ilija Ćaćić, izvršni direktor za J2EE razvoj, održao drugog dana IBM Foruma, 18. rujna u 11.10 sati.

Na predavanju je uz praktičnu primjenu sustava SRMA prezentirana arhitektura, funkcionalni zahtjevi i tehnološka platforma koji su potrebni za integrirano upravljanje znanjem, upravljanje procesima i upravljanje programima.Inače, projekt SRMA je prošle godine u posebnoj kategoriji Vidi e-novation natječaja za inovativan proizvod visokog tržišnog potencijala osvojio dvije nagrade uz obrazloženje kako je SRMA posebno vrijedna platforma koja u sebi integrira znanje i mogućnosti koje vrlo efikasno mogu pomoći inovativnim tvrtkama i organizacijama u Hrvatskoj da lakše dođu do inovativnih rješenja konkurentnih na globalnoj razini“.

InfoDom je bio srebrni sponzor ovogodišnjeg šestog IBM Foruma koji se od od 17. do 19. rujna održavao na Hvaru. Pod sloganom „Ne sanjajmo budućnost. Stvarajmo je“ sudionici su mogli saznati kako potaknuti inovativnost, na koji način tvrtke mogu uspješno odgovoriti na nadolazeće promjene te kakva će biti uloga znanosti i tehnologije u budućnosti.