Press

InfoDom zlatni sponzor dolaska Tom Petersa

CILJEVI FORUMA

SREDIŠNJI DOGAĐAJ Adria Business Foruma bio je gostovanje najvećeg svjetskog gurua menadžmenta za liderstvo i poslovnu izvrsnost Toma Petersa - strastvenog vizionara menadžmenta. U sklopu samog Foruma organiziran je okrugli stol na kojem se perspektivi i smjeru razvoja gospodarstva Hrvatske te zemalja regije Tom Peters  raspravljalo s čelnicima najvećih hrvatskih i regionalnih kompanija.

KLJUČNA TEMA Adria Business Foruma:
  • Kako hrabrim i vizionarskim liderstvom pripremiti i osposobiti tvrtku za proizvodnju izvrsnih proizvoda i usluga konkurentnih na lokalnom, regionalnom i globalnom tržištu.
Tom Peters kroz cijeli svoj rad je uvijek bio opsjednut izvsnošću u managementu (management excellence) pa je tako i njegova knjiga “In search of Excellence” jedna od najutjecajnijih management knjiga ikada napisanih. Danas u doba rastuće konkurencije i sve težeg postizanja konkurentske prednosti na tržištu, postizanje poslovne izvrsnosti u svim segmentima poslovanja te kroz nju produkcija superiornih proizvoda i usluga tvrtke u odnosu na konkurenciju, postaju sastavni pa i ključni preduvjet za uspješno poslovanje. Za postizanje te izvrsnosti ključno je hrabro i vizionarsko liderstvo od strane top managementa, koje mora iznaći načine kako tvrtku pripremiti i osposobiti da proizvodi izvrsne proizvode i usluge, konkurentne na lokalnom, regionalnom, ali i globalnom tržištu. Stoga je g. Peters na ovoj konferenciji obradio upravo ovu iznimno interesantnu temu iz perspektive svog izuzetno bogatog iskustva, te u svom jedinstvenom i prepoznatljivo energetičnom stilu.

CILJ FORUMA je omogućiti gospodarstvenicima iz Hrvatske i regije stjecanje novih poslovnih vještina, u skladu s najsuvremenijim trendovima managementa. Poslovna zajednica imala je priliku susresti se s karizmatičnim svjetskim business guruom i stručnjakom, zaslužnim za razvoj velikih globalnih poslovnih sustava.