Press

InfoDom zlatni sponzor konferencija ARIS Process Day "i Process Intelligence and Performance Management"

U splitskom hotelu Le Meridien Lav 6. i 7. svibnja održane su dvije konferencije o najnovijim trendovima i strategijama Business Process Managementa u organizaciji tvrtke IDS Scheer, InfoDomovog strateškog partnera.

InfoDom je bio zlatni sponzor dviju IDS Scheerovih konferencija - ARIS ProcessDay i „Process Intelligence and Performance Management“ koje su se 6. i 7 svibnja održavale u Splitu. InfoDom je ovih dana potpisao Advanced VAR Ugovor za 2008. godinu, jedinstveni i najviši parterski status u Hrvatskoj i ima najveći broj certificiranih ARIS konzultanata i najveći broj projekata vezanih za reinženjering i upravljanje poslovnim procesima u velikim organizacijama javnog sektora i korporacijama.

Za razliku od prošlogodišnjeg ARIS ProcessDaya koji je održan u Zagrebu, ovogodišnje zbivanje bilo je regionalno i prisustvovali su mu uz hrvatske stručnjake u organizaciji poslovnih procesa i poslovni ljudi iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Makedonije. Mr. sc. Anita Lončar iz InfoDoma imala je izlaganje na temu 'Procesna inteligencija u strateškom upravljanju i kontrolingu' dok je ključni govornik bio Rob Davis koji obnaša funkciju glavnog proces arhitekta u kompaniji British Telecom.

Drugi dan održala se konferencija „Process Intelligence and Performance Management“ .